Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Brasil president la ned blomsterkrans ved Arafats grav

Brasils president Luiz Inacio Lula da Silva la onsdag ned en blomsterkrans ved Arafats grav, på tross av at Israel oppfordret ham til ikke å gjøre det. Da Silva oppfordret også Israel på en pressekonferanse samme dag, til å fjerne sikkerhetsgjerdet på Vestbredden og heve blokaden av Gaza-stripen. – Verden kan ikke akseptere gjerder av noe slag, hevdet da Silva. Ifølge den brasilianske statslederen fordømmer landet hans Israels byggeplaner i Øst-Jerusalem og ønsker en full byggestans i bosetningene, skriver Yedioth Aharonoth. En stort antall land i verden har gjerder i sine grenseområder. Da Silva kan ikke akseptere noen slags gjerder, sier han. Det forhindret ikke Brasil fra å planlegge bygging av murer i grenseområdet mot Paraguay i 2007. Hensikten var å hindre smugling. Det forhindrer heller ikke myndighetene i Rio de Janeiro fra å bygge betongmur rundt slumområder i byen, for å hindre at de sprer seg ytterligere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart