Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Gårdsarbeider drept av Kassam-rakett fra Gaza

En arbeider fra Thailand døde av skadene han fikk da en Kassam-rakett fra Gaza-stripen slo ned i drivhuset han arbeidet i torsdag. Rakettangrepet var rettet mot Netiv Ha’asara-området, som ligger på israelsk side mot grensen til Gaza-stripen. Den thailandske mannen var i 30-årene. To personer fikk sjokkskader av angrepet. Rakettangrepet fra Gaza-stripen kom omlag én time etter at EUs utenrikssjef, Catherine Ashton, dro inn på Gaza-stripen. Israel er angrepet med flere Kassam-raketter de siste dagene, og mer enn hundre nedslag er registrert etter krigen på Gaza-stripen sluttet i januar 2009. Israel har rutinemessig svart på angrepene med luftangrep mot militante palestinere, våpenfabrikker og smuglertunneler på grensen mot Egypt.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart