Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nekter forhandlingsavtale med Tyrkia

Den tyrkiske statsministeren Recep Tayyip Erdogan hevdet tirsdag at Israel har akseptert Tyrkia som megler i nye forhandlinger med Syria. Statsminister Benjamin Netanyahus kontor avviser imidlertid påstanden, skriver Yedioth Aharonoth. – Ingen beslutning er tatt om å gjenoppta den tyrkiske meglingen, men om dette reflekterer Tyrkias ønske om å styrke sine forbindelser til Israel og støtte fred i regionen, så er det selvfølgelig en velsignet aspirasjon, heter det i en pressemelding. Tyrkia meklet flere runder i indirekte forhandlinger mellom Israel og Syria i 2008, men uten særlig framskritt. Syria trakk seg fra forhandlingene da Gaza-krigen begynte i romjulen samme år.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart