Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Peres ønsker «total isolasjon» av Ahmadinejad

President Shimon Peres understreket tirsdag at Irans president Mahmoud Ahmadinejad må isoleres totalt fra verdenssamfunnet. Hans anti-israelske retorikk er brukt for å dekke over hans ambisjoner om et iransk hegemoni i Midtøsten, mener Peres. – En person som Ahmadinejad, som åpent tar til orde for å utslette staten Israel, kan ikke være fullverdig medlem av FN, sa Peres under sitt møte med USAs visepresident Joe Biden i Jerusalem. – En mann som tar til orde for terror, som henger folk i gatene, han burde bli omtalt som det han er. Han kan ikke gå rundt som en kulturell helt. Ahmadinejad er nødt å bli isolert og ikke bli ønsket velkommen i verdens hovedsteder, argumenterte Israels president.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart