Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi vil aldri dele Jerusalem

Lederne i Yesha-rådet, paraplyorganisasjonen for israelske bosetninger, sendte onsdag et offisielt brev til USAs utenriksminister Hillary Clinton. De ber henne og president Barack Obama stanse presset på Israel angående byggeplanene i Øst-Jerusalem. Det jødiske folk har årtusener med historie knyttet til denne byen, argumenterer de. – Vi jøder er kong Davids etterfølgere og etterfølgere av hundre generasjoner av jøder som bygget og utsmykket Jerusalem som vår hovedstad. Det begynte for over tre tusen år siden, skriver de i brevet. Ifølge forfatterne representerer de hele den israelske befolkningen. – Vi israelere tror på integriteten til en sterk, enhetlig og udelt hovedstad for vår nasjon – Jerusalem, Den hellige by. – Vi setter stor pris på USAs vennskap, men det må være helt klart: Vi er et fritt og suverent folk og vi har rett til å bestemme vår skjebne, forklarer de.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart