Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel svarer på amerikanske krav

Israel er villige til å gjennomføre tillitsskapende tiltak overfor de palestinske myndigheter, sa statsminister Benjamin Netanyahu i en telefonsamtale med Hillary Clinton torsdag. USAs utenriksminister har kommet med en rekke krav mot regjeringen i Jerusalem, etter at Israel offentliggjorde byggeplaner i Øst-Jerusalem. Netanyahu skal i løpet av samtalen med Clinton ha lagt frem en detaljert liste over tiltak som regjeringen er villig til å gjennomføre for å få i gang fredssamtalene med palestinerne. Ifølge Ha’aretz inkluderer sannsynligvis disse tiltakene løslatelse av palestinske fanger og fjerning av sjekkpunkter på Vestbredden. Kanskje vil det også bety at Israel lar PA få sikkerhetskontrollen over enkelte nye områder på Vestbredden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart