Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kvartetten ber Israel fryse bygging i bosetninger

Den såkalte "Midtøsten-kvartetten", bestående av USA, EU, FN og Russland, samlet seg i Moskva fredag for å diskutere den stagnerte fredsprosessen mellom Israel og palestinerne. Partene ble enige om å oppfordre begge parter til å vende tilbake til forhandlingsbordet og til å komme til en sluttavtale for å få dannet en palestinsk stat innen to år. I tillegg ber kvartetten Israel om å fryse byggingen i bosetningene og fordømmer landets byggeplaner i Øst-Jerusalem, skriver Yedioth Aharonoth. – Kvartetten oppfordrer regjeringen i Israel til å fryse all bosetningsaktivitet, heter det i pressemeldingen som ble lest opp etter møtet. Les bakgrunn på temasiden om israelske bosetninger på Vestbredden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart