Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Fernandez ny landslagstrener

Etter at det israelske fotballforbundet har brukt måneder på å lete etter den legendariske treneren Dror Kashtans etterfølger, har valget falt på Luis Fernandez. Han begynner å lede det israelske fotballandslaget når EM-kvalifiseringen starter opp i august 2010. Fernandez tar over jobben etter Israels mest suksessrike manager noensinne, som likevel har lyktes bedre som klubbtrener enn som landslagstrener. Franskmannen føler seg trygg på at han kan overgå sin forgjenger og føre Israel til EM i Ukraina og Polen i 2012. – Å føre Israel til EM-turneringen er en stor utfordring, men jeg tror landslaget kan gjøre det […] Israel har mange talentfulle spillere og israelsk fotball har vist nevneverdige fremskritt de siste årene, sa Fernandez søndag. Fernandez har en lang fartstid som manager og ledet blant annet Beitar Jerusalem i 2005/2006-sesongen. Fernandez har også en suksessrik spillerkarriere bak seg, som en av de største franske landslagsspillerne noensinne. Som landslagssjef vil han tjene rundt 3,7 millioner kroner i året.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart