Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Jerusalem ingen bosetning

– Nå når verden står overfor enorme utfordringer, vet jeg at Israel og USA vil møte dem sammen, sa statsminister Benjamin Netanyahu da han åpnet talen sin på den årlige AIPAC-konferansen mandag. Statsministeren var klar på at den israelske regjeringen ikke vil slutte å bygge nye boliger i Jeruasalem, heller ikke i de østlige delene av byen som ble annektert etter Seksdagerskrigen i 1967. – Forbindelsen mellom det jødiske folk og landet Israel kan ikke bli fornektet. Forbindelsen mellom det jødiske folk og Jerusalem kan ikke bli fornektet. Det jødiske folk bygget i Jerusalem for 3.000 år siden og det jødiske folk bygger i Jerusalem i dag. Jerusalem er ingen bosetning. Det er vår hovedstad, sa Netanyahu. Som et eksempel på jødenes tilknytning til Jerusalem fortalte han de fremmøtte om en signetring han har utstilt på kontoret sitt. – Ringen ble funnet nær Vestmuren og er datert 2.800 år tilbake, 200 år etter at kong David gjorde Jerusalem til vår hovedstad. Signetringen er seglet til en jødisk offentlig tjenestemann. På hebraisk er det skrevet inn hans navn: Netanyahu. Hans navn var Netanyahu Ben-Yoash. Likud-lederen understreket også Israels rett til å forsvare seg selv, skriver Yedioth Aharonoth. – Fremtiden til jødestaten kan aldri bli avhengig av godviljen til selv de mektigste menn. Israel må alltid reservere seg retten til å forsvare seg selv, slo Netanyahu fast.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart