Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu underviste Clinton om israelsk byråkrati

Israels statsminister Benjamin Netanyahu møtte USAs utenriksminister Hillary Clinton mandag i et privat møte som varte halvannen time. Netanyahu presenterte skisser som illustrerer den byråkratiske prosessen for byggetillatelser i Jerusalem, for å dokumentere at dette ikke er noe han har kontroll over. Netanyahu forklarte at det er mange ulike stadier i en slik prosess, som hver av dem kan skape bråk internasjonalt. Mange av disse stadiene er ikke regjeringsministre eksperter på og kan vanskelig ta stilling til, forklarte han. Likud-lederen kunne heller ikke garantere at ikke en liknende krise vil skje i fremtiden, uavhengig av hvilket syn en fremtidig statsminister vil ha på delingen av Jerusalem. Senere på kvelden spiste Netanyahu og Clinton middag hjemme hos USAs visestatsminister Joe Biden, skriver Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart