Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel kan vinne Eurovision

Israel skal ut som nummer tre i rekken i den andre semifinalen i Eurovision torsdag 27. mai, melder Eurovision.tv. Det israelske bidraget "Milim", som skal fremføres av Harel Skaat, vil synge rett etter armenernes Eva Rivas og hennes ballade "Apricot stone". Vanligvis pleier det å være en fordel å komme ut sent i konkurransen og ha et bidrag foran seg som er ulikt ens eget. Dessverre for Skaat, som også fremfører en ballade, får han ingen av disse fordelene med seg i Eurovision 2010. Tidligere Grand Prix-deltaker og Eurovision-ekspert Inge Solmo mener at Israel likevel er en av favorittene i konkurransen. – Israel stiller med en enda sterkere låt enn Norge. Hvis Israel kommer videre fra semifinalen, kan Didrik [Solli-Tangen] få knallhard konkurranse. Låta er såpass karakteristisk at jeg tror den vil gjøre seg nesten uansett hvor i startfeltet den kommer, sier han til Dagbladet.no. Dersom Israel kvalifiserer seg fra den andre semifinalen vil de få delta i finalen 29. mai. Både finalen og semifinalene finner sted i Telenor Arena på Fornebu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart