Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

PA stengte kristen fjernsynskanal

Eieren av den eneste kristne palestinske fjernsynskanalen protesterer kraftig på at PA har tvunget dem til å gå av luften. Samir Qumsieh er direktør i Al-Maneh TV, som ble grunnlagt i Beit Sahour nær Betlehem for fjorten år siden. Han ble fortalt av palestinske sikkerhetsstyrker som raidet kanalens hovedkontor i forrige uke, at han ikke har ordentlig løyve til å produsere fjernsyn. – Det er rart at de stenger oss nå, etter at vi har vært på luften i fjorten år. Dette er et brudd på ytringsfriheten, mener Qumsieh. Al-Maneh TV er en svært populær fjernsynskanal på Vestbredden. Qumsieh vil i løpet av uken arrangere en pressekonferanse der han vil kreve at de palestinske myndighetene omgjør sin beslutning. Mange palestinske journalister har anklaget PA-regjeringen for å forsøke og kvele selvstendige medier i de palestinske områdene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart