Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Assad: – Det blir enten krig eller fred

Syrias president Bashar Assad fortalte Hizbollahs fjernsynskanal al-Manar onsdag at «vi er i en situasjon med enten krig eller fred, og dette er en midlertidig situasjon som vil ende med enten krig eller fred. Det finnes ikke noe annet valg enn disse to.»
– Vi tror vi møter en fiende som kun forstår maktens språk. Vi tror ikke fred er nær for regionen, men i ethvert tilfelle finnes det mange måter å nå et mål og det må ikke nødvendigvis skje gjennom krig, sa Assad.
Han la til at «den syriske hæren utvikler seg selv» og advarte at Damaskus «vil ta del i enhver krig påtvunget oss».
– Først av alt ønsker vi fred. Krig er det verste som er, og ingen ønsker krig noe sted i verden. Vi må fortsette å søke fred så lenge det er håp. Har vi noe håp angående den israelske regjeringen? Ikke i det hele tatt. Men vi tror at Israel i dag, ut i fra det vi hører fra Israels støttespillere, ikke har noe annet alternativ enn fred, sier han.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart