Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu ser fremgang i samtalene med USA

Statsminister Benjamin Netanyahu sa torsdag at det har vært fremgang i samtalene med USA for å løse den diplomatiske krisen mellom landene. – Vi forsøker å finne den gyldne vei mellom vår vilje til å fortsette fredsprosessen sammen med USA, og mellom å opprettholde standardpolitikken for alle israelske regjeringer, sa Netanyahu rett før han satte seg på flyet tilbake til Tel Aviv. Statsministeren hadde et vanskelig møte med president Barack Obama. Yedioth Aharonoth beskriver møtet som en "fiasko". Obama behandlet Netanyahu som "en diktator fra den tredje verden, som det er nødvendig [å møte] av strategiske årsaker, men som ellers blir holdt på armlengdes avstand", skriver Jackson Diehl i Washington Post. Netanyahu forsøkte å forklare hva som hadde skjedd da Israel offentliggjorde utbygging i Øst-Jerusalem mens visepresident Joe Biden var på besøk i Israel. På grunn av uenigheter med den amerikanske statslederen avlyste Netanyahu sitt program på onsdag, inkludert ulike pressekonferanser. På ettermiddagen møttes Obamas og Netanyahus rådgivere for å snakke ut. Samtidig slapp Det hvite hus en uttalelse der de fordømte Israels planer om å bygge ytterligere 20 boliger i Øst-Jerusalem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart