Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Storbritannia krever løfte om pass

Dersom Israel skal få lov til å erstatte Mossad-representanten i London som ble sendt hjem for få dager siden, krever den britiske regjeringen at Israel offentlig lover å ikke forfalske pass i fremtidige operasjoner. Ifølge Independent krever utenriksminister David Miliband et løfte fra sin kollega Avigdor Lieberman. Britiske diplomater insisterer på at kravet er endelig og at det ikke kan forhandles. Under en tale i parlamentet torsdag sa Miliband at Israels handlinger har satt britiske innbyggere i fare og ignorert Storbritannias suverenitet. Dette er ekstra ille siden Israel har vært en alliert i lengre tid med nære forretningsforbindelser, la han til. Britisk etterretning bruker selv falske pass hver dag. Den amerikanske jussprofessoren Alan Dershowitz mener regjeringen i London viser dobbelmoral i sin kritikk av Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart