Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Respons til USA vil drøye til etter påske

– Vi tror ikke at det er en krise og en rift mellom oss og USA. Netanyahu har tro på Obama og vi har ingen grunn til å tro at det er annerledes på den andre siden, sier en kilde som står nær statsminister Benjamin Netanyahu. Torsdag returnerte Netanyahu til Israel etter et besøk i Washington. – Medias beskrivelser av en krise er sterkt overdrevet […] Det er sant at det er uenigheter på noen punkter, men det var jo nettopp det som var målet med statsministerens møter – å komme til en enighet angående fredsprosessen med en av Israels viktigste allierte i verden, påpeker kilden. De israelske regjeringsmedlemmene vil fredag samles for å diskutere de amerikanske kravene om å vise godvilje med palestinerne for å skape et klima for nye forhandlinger. Det er ventet at Israel vil gi et svar over påske.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart