Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

USA krever at Israel overleverer Abu Dis

Obama-administrasjonen krever at Israel overleverer flere områder til palestinsk kontroll, deriblant Abu Dis-området som ligger rett ved Jerusalem, sier palestinske kilder til Yedioth Aharonoth. Opplysningene er ikke bekreftet fra amerikanske kilder. Amerikanernes mål er å returnere til den tilstanden som var på Vestbredden før utbruddet av den siste intifadaen i år 2000. De ønsker derfor at Abu Dis skal komme under full palestinsk kontroll. Området har tidligere huset palestinske regjeringsbygninger og har vært foreslått i fredsforhandlinger som en fremtidig palestinsk hovedstad. Andre krav fra USA skal være at Israel løslater to tusen palestinske fanger, viderefører byggestansen i bosetninger etter timånedersperioden, samt at man gjør dagliglivet enklere for palestinerne.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart