Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Urettferdig kritikk av Obama

For første gang siden Benjamin Netanyahus USA-besøk ble det avholdt regjeringsmøte søndag. Statsministeren innledet møtet med å be ministrene om å dempe sine bemerkninger om president Barack Obama. – Jeg har hørt upassende bemerkninger i media i det siste angående den amerikanske presidenten og hans administrasjon, sa Netanyahu. Han innrømmet at det er uenigheter med Det hvite hus, men understreket at vennskapet mellom USA og Israel bygger på et langvarig forhold og langvarige tradisjoner – Kongressen og Senatet uttrykte deres sterke støtte for Israels situasjon. Jeg møtte visepresident Joe Biden og utenriksminister Hillary Clinton. Hovedsaken var å få en ny start på fredsprosessen. Vi forsøker å få det til, samtidig som vi tjener våre interesser. Vi tok skritt for å redusere avstanden og fortsetter i den retningen, forklarte han.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart