Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Byggestans i Øst-Jerusalem i bytte mot direkte forhandlinger?

Den amerikanske administrasjonen har bedt Israel om å innføre en byggestans i Øst-Jerusalem i fire måneder. Til gjengjeld vil Det hvite hus presse PA-president Mahmoud Abbas til å akseptere direkte forhandlinger med Israel, rapporterer Barak Ravid i Ha’aretz. . Abbas avviser direkte forhandlinger med Israel så lenge ikke Israel stanser all byggeaktivitet på Vestbredden og Øst-Jerusalem. Indirekte forhandlinger var i startgropen i begynnelsen av mars, men Abbas trakk seg da nye byggeplaner i Ramat Shlomo ble kjent. Statsminister Benjamin Netanyahu foretrekker direkte forhandlinger. Det er uklart om den israelske regjering vil akseptere det siste amerikanske forslaget. Det er lite trolig at en offisiell byggestans vil bli erklært, men det er mulig en uoffisiell forståelse mellom Washington og Jerusalem i praksis vil begrense byggeaktiviteten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart