Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

USA: – Ingen militær løsning på konflikten

Obama-administrasjonen gir sin fulle støtte til Israels rett til å forsvare seg selv, men understreker fredag at det ikke finnes noen «militær løsning» på konflikten. De ber derfor palestinerne og israelerne om å finne tilbake til forhandlingsbordet, rapporterer Yedioth Aharonoth.
– Israel har rett til selvforsvar. På samme tid, som vi har sagt mange ganger, tror vi nå ikke det er en militær løsning på dette, sa utenriksdepartementets talsmann Philip Crowney.
– Vårt budskap til israelerne og palestinerne forblir at vi trenger å komme i gang med de innledende forhandlingene, fokusere på innholdet, bevege oss mot direkte forhandlinger og til slutt komme til en enighet som avslutter denne konflikten en gang for alle, sa Crowney.
Natt til fredag gikk Israel til aksjon mot flere militære mål på Gaza-stripen, etter at flere raketter hadde blitt avfyrt mot mål i Israel. Crowney uttalte at han fryktet Israels aksjon kan bli mistolket og ende opp med å skade hele prosessen, uansett hvor legitim den måtte være.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart