Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kong Abdullah: – Israels fremtid i fare

Jordans kong Abdullah mener Israels framtid på lang sikt kan være i fare dersom det ikke blir oppnådd fred med palestinerne.
– Jeg tror Israels fremtid på lang sikt er i fare dersom vi ikke løser våre problemer, sier Abdullah i et intervju med Wall Street Journal. Monarken er på besøk i USA for å overvære president Barack Obamas atomkonferanse.
Abdullah forklarte at situasjonen i Midtøsten er svært kritisk for øyeblikket, som en tikkende bombe som fort kan eksplodere.
– Det er en enorm spenning i regionen […] Om du spurte noen libanesere i dag, ville de sagt at de frykter det vil bryte ut krig når som helst. Det ser også ut som at enkelte grupper forsøker å fremme en tredje intifada, som ville blitt katastrofalt. Jerusalem, som du er fullt klar over, er en tikkende bombe som kan gå av når som helst. Og så har du den overordnede bekymringen for militær konfrontasjon mellom Israel og Iran. Så med alle disse tingene som bakgrunn er dagens situasjon ikke akseptabel. Det som vil skje er at vi vil fortsette å gå rundt i sirkler inntil en konflikt bryter ut, sier han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart