Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ashkenazi går av som forsvarssjef i 2011

På grunn av de store utfordringene Israel står overfor når det gjelder landets sikkerhet, har en intern kampanje i IDF pågått for å få Gabi Ashkenazis periode som forsvarssjef forlenget med ett år. Tirsdag gjorde forsvarsminister Ehud Barak sin endelige konklusjon kjent – Ashkenazi får ikke forlengelse og skal gå av etter at hans fireårsperiode er slutt i februar 2011. Det er ventet at Barak begynner letingen etter nye kandidater i løpet av de kommende månedene, skriver Yedioth Aharonoth. Flere israelske aviser var raskt ute med å spekulere i om forholdet mellom Barak og Ashkenazi har kjølnet etter at avgjørelsen ble kjent. Tirsdag kveld gikk forsvarsministerens kontor ut og avviste at Baraks avgjørelse hadde som hensikt å ydmyke Ashkenazi. En talsmann presiserte også at valget ikke ble tatt på grunnlag av faglig uenighet mellom de to, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart