Iran truer på ny med angrep mot Israel

En av topplederne i den iranske revolusjonsgarden uttalte tirsdag at Iran vil ramme Israel dersom jødestaten og "deres vestlige allierte" går til angrep på dem. – Fiendene vet at dersom de skyter en rakett mot Iran, vil støvet fra iranske raketter stige fra Tel Aviv mens deres egne raketter fortsatt er i luften, sa Mojtaba Zolnour. Han har tidligere rettet liknende trusler mot Israel. Irans president Mahmoud Ahmadinejad har ved en rekke anledninger tatt til orde for ødeleggelse av "zionistregimet". Landet har langdistanseraketter som kan treffe mål 2.000 km borte. Det er mer enn nok rekkevidde til å kunne gjøre alvor av truslene om å ramme Israel, skriver Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart