Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Netanyahu deltar på atomkonferanse

Statsminister Benjamin Netanyahu reiser tilbake til USA på mandag for å delta i president Barack Obamas konferanse om atomsikkerhet. Mer enn 40 av verdens ledere skal møtes over to dager for å diskutere atompolitikk, men ingen av dem vil møte presidenten på tomannshånd, skriver Jerusalem Post. Det har vært uvisst om Netanyahu har ønsket å delta på konferansen, av frykt for at det vil føre til oppmerksomhet rundt Israels angivelige atomarsenal. Landet har aldri innrømmet å være i besittelse av atomvåpen, men har heller aldri avvist det. Ifølge en kilde i regjeringen har statsministeren valgt å delta fordi mange sentrale temaer som påvirker Israels sikkerhet vil bli tatt opp. Dessuten hadde Israels atomarsenal vært et tema uansett om Netanyahu hadde deltatt eller ikke, hevder kilden. Bakgrunnsartikkel: Hvorfor måtte Israel utvikle atomvåpen?


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart