Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Nye anklager mot Israel fra Tyrkias statsminister

– Vi kan ikke se med likegyldighet på mord på barn på Gaza-stripen. Det er ikke humant, sa Recep Tayyid Erdogan mandag. Hans uttalelse kommer bare noen uker etter at andre, svært kontroversielle utsagn fra den tyrkiske statsministeren førte til diplomatisk krise med Israel. – Tyrkia vil alltid være på muslimenes side i verden, hvor de enn befinner seg, understreket Erdogan i en tale på fjernsynskanalen TRT al Turkyie. – Vi bekymrer oss over Gazas barn, men også med barna på Haiti og i Chile, sa han. I løpet av de siste 20 årene er 7.400 palestinere drept av israelske styrker i ulike sammenhenger. Dette tilsvarer omkring 1 person per døgn. De er drept fordi Hamas og andre palestinske terrorgrupper forlanger å få føre krig mot Israel. De siste 62 årene er omkring 11 millioner muslimer drept i kriger og terror på verdensbasis, som oftest som offer for andre muslimer. Dette tilsvarer 486 drepte per døgn.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart