Ny jordskjelvplan godkjent

En omfattende katastrofeplan for jordskjelvssituasjoner ble godkjent av regjeringen onsdag, melder Jerusalem Post. Planen strekker seg over to år og klargjør hvilket ansvar de ulike departementene har i forberedelsene til mulige jordskjelv, under selve skjelvet og i etterkant. Hvert departement må innen 31. juli kunne vise til egne planer for hvordan de skal oppfylle de nye forpliktelsene som er pålagt dem. Regjeringen skal i tillegg bevilge 200 millioner kroner årlig til å forsterke offentlige bygninger som skoler og sykehus mot jordskjelv. Et stort jordskjelv er ventet å ramme Israel hvert hundrede år, mens et massivt jordskjelv vil ramme hvert firehundrede år.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart