Befolkningen står samlet bak Hizbollah

Mens det internasjonale samfunnet forsøker å stanse Irans atomprogram, peker Libanons statsminister Saed Hariri på Israel som den store trusselen for freden i regionen. Libanons fornyede bånd til Syria skal skape en samlet front mot Israel, forklarte han til pressen onsdag. Hariri utelukker heller ikke en ny krig med Israel, skriver Yedioth Aharonoth. – Den israelsk-palestinske konflikten er langt farligere enn bare det iranske atomspørsmålet som Vesten arbeider med. Det er mer eksplosivt enn noe annet problem i regionen […] Libanon støtter et atomvåpenfritt Midtøsten, inkludert Israel – ikke bare Iran. Også Libanons president Michel Suleiman rettet kritikk mot Israel onsdag, da han gav sin støtte til Hizbollahs arbeid.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart