Kontorer i Ramallah oppkalles etter Hamas-terrorist

Statsministerens kontor i Jerusalem protesterer på avsløringer om at PA-kontorer som bygges i Ramallah blir oppkalt etter Yahya Ayyash. En talsmann for statsminister Benjamin Netanyahu ber verdenssamfunnet fordømme planen, skriver Yedioth Aharonoth. Kilder i de palestinske myndighetene avviser at noen slik bygning eksisterer. De hevder PA nettopp unngikk å oppkalle en plass i Ramallah etter en kvinnelig terrorist som gjennomførte et angrep mot en israelsk buss i 1978. Navneseremonien ble imidlertid gjennomført uoffisielt, med Fatah-ledere til stede. Ayyash går under kallenavnet "ingeniøren" og var Hamas’ fremste bombeteknikker på 1990-tallet. Han ble drept av israelske styrker i 1996, etter å til sammen ha stått bak drapet på minst 90 israelere.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart