Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kontorer i Ramallah oppkalles etter Hamas-terrorist

Statsministerens kontor i Jerusalem protesterer på avsløringer om at PA-kontorer som bygges i Ramallah blir oppkalt etter Yahya Ayyash. En talsmann for statsminister Benjamin Netanyahu ber verdenssamfunnet fordømme planen, skriver Yedioth Aharonoth. Kilder i de palestinske myndighetene avviser at noen slik bygning eksisterer. De hevder PA nettopp unngikk å oppkalle en plass i Ramallah etter en kvinnelig terrorist som gjennomførte et angrep mot en israelsk buss i 1978. Navneseremonien ble imidlertid gjennomført uoffisielt, med Fatah-ledere til stede. Ayyash går under kallenavnet "ingeniøren" og var Hamas’ fremste bombeteknikker på 1990-tallet. Han ble drept av israelske styrker i 1996, etter å til sammen ha stått bak drapet på minst 90 israelere.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart