USA redd avsløringer ødelegger forhandlinger

Talsmann for det amerikanske utenriksdepartementet, Philip Crownley, nektet onsdag å kommentere avsløringene om at Obama-administrasjonen planlegger en ny fredsplan for Midtøsten. Det var president Barack Obama selv som fremmet forslaget overfor USAs sikkerhetselite, om å lansere en ny amerikansk plan fra høsten av, ifølge Washington Post. Crownley sier administrasjonen frykter at avsløringene i avisen kan ødelegge for indirekte forhandlinger mellom Israel og palestinerne. Han presiserer at amerikanerne ønsker å fremme sine egne ideer til den nåværende fredsprosessen, for å minske gapene mellom partene. I tillegg varsler han at USA vil forsøke å få i gang de indirekte forhandlingene så raskt som mulig.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart