Fire palestinere og grensevakt såret

Fire palestinere ble såret under opptøyer i landsbyen Nabi Saleh på Vestbredden fredag. Én av demonstrantene skal ha blitt såret av en israelsk gummikule, hevder palestinske kilder overfor Yedioth Aharonoth. IDF sier en stor gruppe palestinere begynte å kaste stein på israelske soldater utstasjonert i området. Hæren sier de ikke visste om at noen var blitt skadet, men at de etterforsket saken. Opprøret var en protest mot traseen til sikkerhetsgjerdet, og bosetteres angivelige trakassering av deres palestinske naboer. I tillegg ble en grensevakt såret under opptøyer i landsbyen Dir Nizam. Rundt 200 palestinere og venstreradikale aktivister skal ha protestert i området.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart