Iran har skammelige hensikter

Irans offentliggjøring av en ny og mye kraftigere sentrifuge til anrikning av uran, viser at landet har "skammelige hensikter" med sitt atomvåpenprogram, mener amerikanske myndigheter. – Dersom Iran ønsker at det internasjonale samfunnet skal tro på det de sier, at de har fredelige hensikter med sitt atomprogram, da har Iran ingen bruk for en tredjegenerasjons eller raskere sentrifuge, sa utenriksdepartementets talsmann Philip Crowley fredag. På grunn av Irans kommentarer da de offentliggjorde den nye sentrifugen, har verdenssamfunnet vært nødt til "å konkludere med at Iran har skammelige hensikter med sitt atomprogram." For å kunne styrke anklagene mot Iran må verdenssamfunnet være oppmerksomme på landets uttalelser, forklarte Crowley. – Det er nettopp derfor vi arbeider innenfor det internasjonale samfunnet for å få til ytterligere tiltak og sanksjoner for å vise Iran at det å ikke oppfylle sine forpliktelser får konsekvenser, la han til.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart