Unge israelere marsjerte for Gilad Shalit

Rundt 150 ungdommer som er medlemmer i Forumet for frigjøring av Gilad Shalit marsjerte i Jerusalem fredag. De ønsket å holde den kidnappede soldatens ve og vel friskt i minne både hos folket og israelske myndigheter. Marsjen endte utenfor statsminister Benjamin Netanyahus kontor, hvor de satte opp et protesttelt. – Gilad kjempet for oss. Nå er det vår tur til å kjempe for ham. Vi er villige til å gjøre alt for vår stat, men vi ønsker at dette skal være noe gjensidig, sa en av demonstrantene til Yedioth Aharonoth. – Det har gått 1.377 dager. Det gir ikke mening at nasjonen er likegyldig og ikke gjør noe, sa en annen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart