Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

USA: – Ingen militær løsning på konflikten

Obama-administrasjonen gir sin fulle støtte til Israels rett til å forsvare seg selv, men understreker fredag at det ikke finnes noen "militær løsning" på konflikten. De ber derfor palestinerne og israelerne om å finne tilbake til forhandlingsbordet, rapporterer Yedioth Aharonoth. – Israel har rett til selvforsvar. På samme tid, som vi har sagt mange ganger, tror vi nå ikke det er en militær løsning på dette, sa utenriksdepartementets talsmann Philip Crowney. – Vårt budskap til israelerne og palestinerne forblir at vi trenger å komme i gang med de innledende forhandlingene, fokusere på innholdet, bevege oss mot direkte forhandlinger og til slutt komme til en enighet som avslutter denne konflikten en gang for alle, sa Crowney. Natt til fredag gikk Israel til aksjon mot flere militære mål på Gaza-stripen, etter at flere raketter hadde blitt avfyrt mot mål i Israel. Crowney uttalte at han fryktet Israels aksjon kan bli mistolket og ende opp med å skade hele prosessen, uansett hvor legitim den måtte være.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart