USA mener forholdet til Israel er «bra»

Obama-administrasjonen mener Israels delegasjon til neste ukes atomkonferanse vil være "robust", på tross av at statsminister Benjamin Netanyahu ikke vil delta personlig. – Vi ville åpenbart ha likt å ha statsministeren her, men visestatsministeren vil lede delegasjonen og det vil bli en robust israelsk delegasjon, sa USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jim Jones fredag. Han sier at Netanyahus beslutning om å trekke seg fra konferansen ikke har påvirket forholdet mellom landene, som han beskriver som "bra". Likud-formannen valgte å trekke seg da han ble oppmerksom på at flere arabiske stater ønsker å fremme krav mot Israel på konferansen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart