Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

USA mener forholdet til Israel er «bra»

Obama-administrasjonen mener Israels delegasjon til neste ukes atomkonferanse vil være "robust", på tross av at statsminister Benjamin Netanyahu ikke vil delta personlig. – Vi ville åpenbart ha likt å ha statsministeren her, men visestatsministeren vil lede delegasjonen og det vil bli en robust israelsk delegasjon, sa USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jim Jones fredag. Han sier at Netanyahus beslutning om å trekke seg fra konferansen ikke har påvirket forholdet mellom landene, som han beskriver som "bra". Likud-formannen valgte å trekke seg da han ble oppmerksom på at flere arabiske stater ønsker å fremme krav mot Israel på konferansen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart