Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Voldelig dag på Vestbredden

Gårsdagen ble en voldelig dag på Vestbredden, melder Yedioth Aharonoth. I Jerusalems Sheikh Jarrah-område samlet dusinvis av venstreradikale og arabiske aktivister seg for å protestere mot det de hevder er "jødifisering" av byen. Flere personer ble såret i sammenstøt med politiet og mange ble arrestert. Ellers ankom bosettere fra Yitzhar den palestinske byen Hawara for å protestere, dagen etter bosetteren Shmulik Cohen ble hardt skadet etter at han ble steinet mens han kjørte bil. Ifølge protestantene skal palestinere ha begynt å kaste stein før styrker fra grensepolitiet spredte steinkasterne ved hjelp av tåregass. IDF hevder imidlertid at også bosetterne selv kastet stein, noe innbyggerne i Yitzhar blankt avviser. I Ramallah ble en israelsk kvinne skadet og brakt til sykehus etter å ha blitt offer for steinkasting. I nærheten av Kalandia-veisperringen sør for Nablus ble det også kastet stein mot israelske styrker, men ingen ble såret i sammenstøtet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart