Voldelig dag på Vestbredden

Gårsdagen ble en voldelig dag på Vestbredden, melder Yedioth Aharonoth. I Jerusalems Sheikh Jarrah-område samlet dusinvis av venstreradikale og arabiske aktivister seg for å protestere mot det de hevder er "jødifisering" av byen. Flere personer ble såret i sammenstøt med politiet og mange ble arrestert. Ellers ankom bosettere fra Yitzhar den palestinske byen Hawara for å protestere, dagen etter bosetteren Shmulik Cohen ble hardt skadet etter at han ble steinet mens han kjørte bil. Ifølge protestantene skal palestinere ha begynt å kaste stein før styrker fra grensepolitiet spredte steinkasterne ved hjelp av tåregass. IDF hevder imidlertid at også bosetterne selv kastet stein, noe innbyggerne i Yitzhar blankt avviser. I Ramallah ble en israelsk kvinne skadet og brakt til sykehus etter å ha blitt offer for steinkasting. I nærheten av Kalandia-veisperringen sør for Nablus ble det også kastet stein mot israelske styrker, men ingen ble såret i sammenstøtet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart