Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ahmadinejad: – Atomkonferanse ydmykende

Irans president Mahmoud Ahmadinejad fordømmer atomkonferansen som startet i Washington i dag, og sier den er «ydmykende mot menneskeheten».
Det er president Barack Obama som har invitert til konferansen, som skal handle om hvordan man kan forhindre atomvåpen-terror. Men deltakerne vil også diskutere den amerikanske presidentens innsats for å få til nye sanksjoner mot Iran.
– Verdenskonferansene som blir organisert i disse dager har som hensikt å ydmyke mennesker, sier Ahmadinejad. Han har ikke selv blitt invitert til konferansen. Presidenten retter kraftig skyts mot politikere som hevder å representere verdenssamfunnet.
– Disse tåpelige menneskene med makten er som dumme, tilbakestående mennesker som vifter med sverd hver gang de kommer til kort, uten å innse at tiden for denne typen ting er over.
Iran har nå sendt en klage til FN fordi de mener Obama indirekte har truet landet med atomangrep, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart