Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk angrep på Iran kan bli global katastrofe

Dersom Israel skulle angripe Irans atombaser kan det føre til en atomvåpenkonflikt, frykter Russlands president Dmitry Medvedev. Mandag sa han i et intervju med ABC at en slik konflikt kan utvikle seg til å bli en global katastrofe. – Et israelsk angrep på Iran ville vært det verst tenkelige scenarioet. Krig betyr at liv går tapt, understreket presidenten. Medvedev tror en storkrig ville fulgt i kjølvannet av et angrep. – Alle bor så tett nedi der at ingen ville blitt upåvirket. Om en konflikt av en sånn karakter skjer, og et angrep blir gjennomført, da kan du forvente hva som helst – inkludert bruk av atomvåpen. Og atomangrep i Midtøsten ville bety en global katastrofe, sa han. Medvedev er for tiden i Washington for å delta på Barack Obamas atomkonferanse. USA forsøker å innføre nye sanksjoner mot Iran, men har ikke blitt møtt med velvilje fra verken Russland eller Kina. Nå sier imidlertid Medvedev at han støtter det han kaller "smarte sanksjoner" mot Teheran, som ikke rammer sivilbefolkningen eller oljen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart