Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kun sanksjoner vil hindre israelsk angrep

– Jeg ønsker ikke at verden skal våkne opp til en konflikt mellom Israel og Iran, fordi det internasjonale samfunnet har vært ute av stand til å handle, sa Nicolas Sarkozy i et intervju med CBS mandag. Den franske presidenten er i Washington for å delta på Obamas atomvåpenkonferanse. Den beste måten å hindre en slik "katastrofe" på, mener Sarkozy, er ved å "ta avgjørelser slik at Israel forstår at vi vil sikre landets sikkerhet". – Sett i sammenheng med de mange uttalelsene fra iranske ledere mot demokratiet Israel, er det farlig og uakseptabelt om Iran får atomvåpen, sa Sarkozy. Den franske presidenten understreket at sanksjoner må rette seg mot regimet, og ikke mot det iranske folk. Ifølge Sarkozy ønsker USA og Europa i utgangspunktet at sanksjonene skal bli vedtatt i FNs sikkerhetsråd. – Men ikke for enhver pris. Ikke dersom resolusjonen er så tannløs at den ikke oppnår noen ting, sa Sarkozy.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart