Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas stenger smuglertunneler

Hamas-regjeringen på Gaza-stripen har gitt ordre om at alle smuglertunnelene inn til Egypt skal stenges umiddelbart, fortalte tunnelarbeidere til Yedioth Aharonoth onsdag. Hamas utplasserte væpnede menn i grenseområdet tirsdag og ba alle involverte om å stenge operasjonene med bare noen timers varsel. – Det er første gang dette har hendt, sier 25 år gamle Jasser Younes som smugler sement inn på Gaza-stripen. Det er fortsatt uklart hvorfor denne ordren ble gitt, med tanke på hvor viktige tunnelene er for økonomien i det lille området. Egypt bygger for øyeblikket en underjordisk mur for å få stanset den ulovlige smuglingen. Tunnelene blir ofte benyttet av terrorgrupper for å smugle våpen og personell.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart