Hamas stenger smuglertunneler

Hamas-regjeringen på Gaza-stripen har gitt ordre om at alle smuglertunnelene inn til Egypt skal stenges umiddelbart, fortalte tunnelarbeidere til Yedioth Aharonoth onsdag. Hamas utplasserte væpnede menn i grenseområdet tirsdag og ba alle involverte om å stenge operasjonene med bare noen timers varsel. – Det er første gang dette har hendt, sier 25 år gamle Jasser Younes som smugler sement inn på Gaza-stripen. Det er fortsatt uklart hvorfor denne ordren ble gitt, med tanke på hvor viktige tunnelene er for økonomien i det lille området. Egypt bygger for øyeblikket en underjordisk mur for å få stanset den ulovlige smuglingen. Tunnelene blir ofte benyttet av terrorgrupper for å smugle våpen og personell.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart