Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel burde undertegne ikke-spredningsavtalen

– USA oppfordrer alle nasjoner til å undertegne ikke-spredningsavtalen, inkludert Israel, sa president Barack Obama tirsdag. Presidenten kom med uttalelsen under en pressekonferanse på siste dag av atomkonferansen i Washington. – Vi har benyttet muligheten. Det amerikanske folk vil bli tryggere og verden vil bli tryggere, sa Obama om konferansen. Da han ble spurt om Israels atomprogram nektet han først å gå inn på temaet, men ombestemte seg, informerer Yedioth Aharonoth. – Jeg tror at som en del av ikke-spredningsavtalen, er det vår plikt som den største atommakten i verden, å ta steg for å redusere atomarsenalet […] Det jeg forsøker å gjøre et poeng av er at vi har oppfordret alle nasjoner til å bli med på ikke-spredningsavtalen. Så det er ingen motsigelser her. Så enten vi snakker om Israel eller noe annet land, så tror vi at å bli med på ikke-spredningsavtalen er viktig. Og det er ingen ny holdning. Det har konsekvent vært holdningen til den amerikanske regjeringen, selv før min administrasjon, forklarte Obama.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart