Senatet presser Clinton til å bedre forholdet til Israel

Et stort flertall av USAs senatorer krever at utenriksminister Hillary Clinton gjør "alt som er mulig" for å forbedre forholdet til Israel. 67 av 100 senatorer skrev under på et brev hvor de ber henne dempe presset når det gjelder Israels beslutning om å bygge boliger i Øst-Jerusalem. – Vi skriver for å oppfordre deg til å gjøre alt som er mulig for å sikre at de siste spenningene over måten Israel offentliggjorde planene på, ikke ødelegger de israelsk-palestinske fredsforhandlingene og ikke ødelegger båndene mellom USA og Israel. Vi tror det er viktigere enn noen gang at Israel og palestinerne går inn i direkte forhandlinger, ansikt til ansikt uten forhåndskrav fra noen av partene, skrev senatorene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart