Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fayyad sier PA vil erklære palestink stat i 2011

– Fødselen til den palestinske nasjonen vil bli feiret som en gledesdag av hele det internasjonale samfunnet, sa Salam Fayyad i et intervju med Ha’aretz fredag. Han avslørte at en palestinsk stat vil bli erklært så tidlig som i 2011. – Tiden for denne babyens fødsel vil komme. Og vi mener den vil komme rundt 2011. Det er vår visjon og et symbol på vår vilje til å utøve vår rett til å leve i frihet og verdighet i landet hvor vi ble født, ved siden av staten Israel i fullstendig harmoni, sa Fayyad. Han roste også kvartettens støtte til PAs plan fra august 2009 om å opprette en stat innen 24 måneder. Palestinerne ønsker en stat, understreker statsministeren, men de "ønsker ikke en stat av rester – en Mikke Mus-stat." Fayyad sier regjeringen ønsker å etablere en stat senest innen USAs president Barack Obamas første presidentperiode løper ut i januar 2013. Han sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu har gitt etter for bosetternes verdier, som ikke deles av flertallet i Israel. – Vi deler universelle verdier [med flertallet av israelerne]. Fred vil skje mellom likeparter, ikke mellom konger og slaver, hevder Fayyad.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart