Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IAF skjøt raketter mot mål på Gaza-stripen

Israelske krigsfly avfyrte raketter mot minst fem mål på Gaza-stripen natt til fredag, sier palestinske øyenvitner til Yedioth Aharonoth. Fire av de militære målene var i nærheten av byen Khan Younis, hvor to israelske soldater ble drept i sammenstøt med palestinske terrorister for en uke siden. Det siste målet var et produksjonssted for våpen i Gaza by. IDF forklarer at aksjonen kom som respons på en rakett som rammet Sør-Israel natt til torsdag. – IDF vil ikke tolerere noe forsøk på å skade staten Israels innbyggere eller soldater, og vil fortsette å operere med bestemthet og makt mot ethvert element som gjennomfører terror mot staten Israel. IDF holder Hamas som fullstendig ansvarlig for disse hendelsene på Gaza-stripen, heter det i en presseuttalelse.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart