IAF skjøt raketter mot mål på Gaza-stripen

Israelske krigsfly avfyrte raketter mot minst fem mål på Gaza-stripen natt til fredag, sier palestinske øyenvitner til Yedioth Aharonoth. Fire av de militære målene var i nærheten av byen Khan Younis, hvor to israelske soldater ble drept i sammenstøt med palestinske terrorister for en uke siden. Det siste målet var et produksjonssted for våpen i Gaza by. IDF forklarer at aksjonen kom som respons på en rakett som rammet Sør-Israel natt til torsdag. – IDF vil ikke tolerere noe forsøk på å skade staten Israels innbyggere eller soldater, og vil fortsette å operere med bestemthet og makt mot ethvert element som gjennomfører terror mot staten Israel. IDF holder Hamas som fullstendig ansvarlig for disse hendelsene på Gaza-stripen, heter det i en presseuttalelse.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart