Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel har planlagt nye tillitsskapende handlinger

Ifølge kilder i forsvarsdepartementet har Israel forberedt en liste over nye tillitskapende handlinger de vil utføre overfor palestinerne. Det er forsvarsdepartementet sammen med koordinasjonsgruppen for regjeringsaktiviteter i de okkuperte områdene (COGAT) som har utarbeidet listen, informerer Jerusalem Post. USA har i ly av den diplomatiske krisen med Israel krevd at Jerusalem tydelig viser palestinerne at de mener alvor når de sier at de ønsker forhandlinger. Noen av de palestinske kravene som Israel nå vil etterkomme er: – Overføring av sikkerhetskontrollen i ulike palestinske byer til PA-styrkene. – Fjerningen av flere veisperringer. – Gi palestinerne administrative og sikkerhetsmessige rettigheter over større områder på Vestbredden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart