Israel har planlagt nye tillitsskapende handlinger

Ifølge kilder i forsvarsdepartementet har Israel forberedt en liste over nye tillitskapende handlinger de vil utføre overfor palestinerne. Det er forsvarsdepartementet sammen med koordinasjonsgruppen for regjeringsaktiviteter i de okkuperte områdene (COGAT) som har utarbeidet listen, informerer Jerusalem Post. USA har i ly av den diplomatiske krisen med Israel krevd at Jerusalem tydelig viser palestinerne at de mener alvor når de sier at de ønsker forhandlinger. Noen av de palestinske kravene som Israel nå vil etterkomme er: – Overføring av sikkerhetskontrollen i ulike palestinske byer til PA-styrkene. – Fjerningen av flere veisperringer. – Gi palestinerne administrative og sikkerhetsmessige rettigheter over større områder på Vestbredden.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart