Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lupolianski hevder uskyld

Uri Lupolianski har samarbeidet med politiet etter at han ble arrestert onsdag og svart på alle spørsmål under forhør. Politiet mener Lupolianski sikret store gaveinntekter til stiftelsen Yad Sarah i bytte mot politisk støtte til byggeprosjektet Holyland. Han skal også ha mottatt mindre gaver til valgkampstøtte og en bibelskole som blir drevet av hans sønn. Lupolianski benekter ikke at Hillel Charni og hans familie har gitt store beløp til stiftelsen Yad Sarah gjennom årene, men sier dette var lovlige gaver som ikke er knyttet til Lupolianskis ulike politiske verv. Han avviser også at han har hatt noen personlig fortjeneste av gavene. Lupolianski benekter at han mottok 30.000 dollar til å finansiere sin valgkamp før ordførervalget i 2003. Han sier gaven til sønnens bibelskole, et beløp på rundt 150.000 kroner, ble gitt uten hans innblanding. Lupolianski grunnla Yad Sarah på slutten av 1970-tallet. Stiftelsen driver hjelpemiddel- og frivillighetssentral i et stort antall byer i Israel. Yad Sarah avviste onsdag at de har vært involvert i noen slags form for korrupsjon. – Det er problematisk at Lupolianskis svar [til politiet] ikke har kunnet fjerne korrupsjonsskyen som har lagt seg rundt ham, skriver David Horovitz, sjefredaktør i Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart