Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lupolianski mistenkt for korrupsjon

Uri Lupolianski, den forrige ordføreren i Jerusalem, ble arrestert onsdag. Politiet mistenker ham for å ha tatt imot flere millioner kroner i bestikkelser for å sikre godkjenning av det storstilte byggeprosjektet Holyland. Lupolianski skal ikke være den eneste politikeren som har mottatt bestikkelser i forbindelse med Holyland. Israelsk politi er i ferd med å rulle opp en større korrupsjonssak hvor de totale summene skal ha kommet opp i flere titalls millioner kroner. Politiet mener det er snakk om den største korrupsjonsskandalen i Israels historie. Lupolianski var varaordfører og leder for Jerusalem kommunes plan- og bygningskomite i perioden 1993 til 2003. Han var ordfører i byen fra 2003 til 2008.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart