Lupolianski mistenkt for korrupsjon

Uri Lupolianski, den forrige ordføreren i Jerusalem, ble arrestert onsdag. Politiet mistenker ham for å ha tatt imot flere millioner kroner i bestikkelser for å sikre godkjenning av det storstilte byggeprosjektet Holyland. Lupolianski skal ikke være den eneste politikeren som har mottatt bestikkelser i forbindelse med Holyland. Israelsk politi er i ferd med å rulle opp en større korrupsjonssak hvor de totale summene skal ha kommet opp i flere titalls millioner kroner. Politiet mener det er snakk om den største korrupsjonsskandalen i Israels historie. Lupolianski var varaordfører og leder for Jerusalem kommunes plan- og bygningskomite i perioden 1993 til 2003. Han var ordfører i byen fra 2003 til 2008.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart