Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Obama vil fortsette å presse Israel og PA

USAs president Barack Obama har fortalt Frankrikes president Nicolas Sarkozy at han er bestemt på å opprettholde presset mot Israel og palestinerne for å få i gang fredsforhandlinger. Ifølge en kilde som kjenner til møtet for to uker siden, skal Obama ha sagt at de ikke ønsker noen krise i forholdet til Israel, men han ønsker å skape et klima som vil tillate at fredsprosessen beveger seg framover. Derfor presser Obama både Israel og PA, skriver Ha’aretz. Likevel skal presidenten ha uttalt seg skeptisk til Israels statsminister Benjamin Netanyahus evne og vilje til å fortsette fredsprosessen. Presidenten er skuffet over at Netanyahu ikke markerer avstand til de mest høyreorienterte partiene i sin regjeringskoalisjon. Den israelske regjering mener det er palestinerne som stikker kjepper i hjulene for forhandlingene. Mens Israel har gjennomført en rekke tillitsvekkende handlinger, fortsetter PA å stille forhåndskrav for å gå med på forhandlinger.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart