Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel og PA må gjøre mer for fred

Israel må gjøre mer for å fremme fred med palestinerne og styrke deres institusjoner, sa USAs utenriksminister Hillary Clinton torsdag. Hun frykter Hamas og andre militante terrorgrupper vokser seg større dersom det ikke blir framgang i fredsprosessen. Clinton, som talte til fredsorganisasjonen Daniel Abraham Center for Middle East Peace, understreket at også palestinerne må fremme fred. Blant annet må de la være å ære avdøde terrorister, få en slutt på korrupsjonen og slutte med å bruke oppildende retorikk. Likevel gav utenriksministeren Israel mest ansvar for at forhandlingene har stanset, ifølge Yedioth Aharonoth. – For Israel er det å akseptere konkrete steg mot fred, både gjennom fredsprosessen og institusjonsbyggingen jeg snakket om, det beste våpen mot Hamas og andre ekstremister, sa Clinton. – Israel burde gjøre mer for å støtte de palestinske myndighetenes tiltak for å bygge troverdige institusjoner og levere resultater. Dersom PA-president Mahmoud Abbas ikke kan oppnå slike mål, er det ingen tvil om at hans støtte vil synke og palestinerne vil vende seg til alternativer – inkludert Hamas. Og det leder bare til mer konflikt, sa Clinton.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart