Obama trenger Iran

Irans president Mahmoud Ahmadinejad skrev nylig et brev til USAs president Barack Obama. Han skriver blant annet: – Vi har ikke behov for at du gjør noe som helst for å få oss ut av isolasjonen, men vi ønsker å hjelpe dere å komme ut av isolasjon. Brevet har ennå ikke blitt mottatt av Obama selv, men Ahmadinejad avslørte deler av innholdet på iransk fjernsyn fredag. Han hevdet at USAs suksess avhenger av Iran, skriver Yedioth Aharonoth. – Obama har bare en måte å forbli ved makten på og ha suksess. Denne måten er Iran. – Tiden da de trodde de kunne skade Iran er over. En gang var USA på maktens høyder. Nå kollapser de. De har økonomiske og kulturelle problemer. De har sikkerhetsproblemer i verden og deres innflytelse i Irak og Afghanistan forsvinner, hevder Ahmadinejad.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart