Wiesel: – Jerusalem hevet over politikken

Holocaust-overlever og tidligere vinner av Nobels fredspris, Elie Wiesel, skrev fredag en helsides artikkel i Washington Post. Han gjør det klart at politisk press ikke vil føre til en løsning når det gjelder Jerusalem.
– For meg som jøde er Jerusalem hevet over politikken. Den er nevnt over 600 ganger i Skriften og ikke en eneste gang i Koranen. Den første sangen jeg hørte var min mors vuggesang om og for Jerusalem.
Både jøder, kristne og muslimer har nå rett til å bygge sine hjem hvor de vil i Jerusalem, skrev Wiesel.
Kun under israelsk suverenitet vil religionsfriheten til alle religioner i byen være sikret, skriver han i artikkelen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart